Bad Boys Car

Naše adresa

Za Opravnou 276/8,Praha 5
( V areálu Hotelu Energie )

Otevírací doba

Po - Pa : 8:00 - 20:00
So - Ne : 8:00 - 15:00

Kontakt

+420 608 628 628

Hodnocení Google ★★★★★ (4.9)

Kontakt

+420 731 418 680 | +420 607 287 380

Ověřená hodnocení

Přezutí na zimní pneumatiky

Zima se pomalu blíží a s ní i důležitá sezóna přezouvání pneumatik. Pro mnohé řidiče je to čas, kdy si uvědomují, že jejich letní pneumatiky už nebudou zvládat záludné podmínky zimních silnic. Začátek přezouvací sezóny je v našem servisu stanoven na 14. října a potrvá až do 8. prosince. Během této doby jsme prodloužili naši otevírací dobu, abychom vám mohli co nejvíce vyhovět. Jsme tu pro vás od pondělí do pátku od 8:00 do 20:00 a navíc v sobotu a neděli od 8:00 do 15:00. Pokud by vám ani tyto hodiny nevyhovovaly, nabízíme možnost přezutí mimo otevírací dobu za 50% příplatek.

Zimní pneumatiky nejsou jen o dodržování zákona, ale především o bezpečnosti. Kvalitní zimní pneumatika je jako tichý hrdina, který vás nepozorovaně chrání na cestách pokrytých sněhem a ledem. Představte si situaci: jedete zimní krajinou, všude kolem vás poletují sněhové vločky, které pomalu zakrývají silnici. Vaše auto je ale stabilní, bezpečné a vy se cítíte klidní, protože víte, že máte přezuté kvalitní zimní pneumatiky, které si s těmito podmínkami hravě poradí.

Navíc, pro naše stálé zákazníky nabízíme 10% slevu na přezutí. Nezapomeňte se však o svou slevu přihlásit při placení, není totiž automaticky aplikována. Při této příležitosti bychom vám rádi nabídli také možnost zakoupit nové pneumatiky přímo u nás. Náš sklad je plný nejnovějších typů, které jsou připraveny vás bezpečně provést zimou.

Abychom vám ulehčili život o něco více, nabízíme i možnost uskladnění vašich letních pneumatik. Máme dostatek volných míst a vaše pneumatiky budou uloženy v suchém a bezpečném prostředí, takže se o ně nemusíte starat až do příští sezóny.

Chápeme, že zimní sezóna znamená pro vaše auto víc než jen přezutí pneumatik. Proto jsme pro vás připravili balíček zimní údržby. Přezutí pneumatik lze spojit s kontrolou kapalin, olejovým servisem nebo jakoukoli jinou údržbou podle vašeho výběru. A co víc, na kompletní údržbu získáte dalších 10% slevu. Přivezete nám auto ráno a během dne se o vše postaráme, abyste si ho mohli odpoledne vyzvednout v perfektním stavu.

Proto neváhejte a zamluvte si svůj termín co nejdříve, kapacita se rychle plní. Naše služby jsou tu proto, abychom vám zaručili klid a bezpečnost na cestách během zimní sezóny. Přijďte k nám a nechte si poradit od našich zkušených techniků, kteří se postarají o to, aby vaše auto bylo připraveno čelit jakýmkoli zimním nástrahám. 

Zima může být krásná, ale na silnicích vyžaduje respekt a připravenost. Předejděte problémům a zajistěte, aby vaše auto bylo připravené na všechny náročné situace, které může zimní období přinést. Naším cílem je vaše bezpečnost a spokojenost na cestách. Těšíme se na vaši návštěvu v našem servisu.