Bad Boys Car

Naše adresa

Za Opravnou 276/8,Praha 5
( V areálu Hotelu Energie )

Otevírací doba

Po - Pa : 8:00 - 20:00
So - Ne : 8:00 - 15:00

Kontakt

+420 608 628 628

Hodnocení Google ★★★★★ (4.9)

Kontakt

+420 731 418 680 | +420 607 287 380

Ověřená hodnocení

10% sleva na přezutí a uskladnění pneumatik

Představte si svět, kde je každá cesta hladká a plynulá, kde se vaše auto pohybuje jako orchestr laděný k dokonalosti. V Bad Boys Car rozumíme, že péče o pneumatiky je klíčovým prvkem v udržení bezpečnosti a výkonu vašeho vozidla. Proto jsme připraveni vám nabídnout exkluzivní akci: 10% slevu na přezutí pneumatik. Od 14. října až do 8. prosince máte příležitost využít této speciální nabídky, která zaručí, že vaše auto bude připraveno čelit jakýmkoliv podmínkám na silnici.

Proč je důležité přezutí pneumatik?

Každý řidič ví, že správné pneumatiky jsou jako pevný základ pro váš dům. Bez nich se celý systém může snadno rozpadnout. Pneumatiky nejsou jen jednoduchými gumovými kroužky; jsou to mistrovská díla inženýrství, která zajišťují přilnavost, stabilitu a komfort. Přezutí pneumatik je nezbytné nejen pro přizpůsobení se sezónním změnám, ale také pro maximalizaci životnosti pneumatik a optimalizaci jízdních vlastností vašeho vozidla.

Podzim a zima přinášejí své vlastní výzvy – od deště po sníh, led a nízké teploty. Naše speciální akce je navržena tak, aby vám pomohla připravit se na tyto podmínky včas, bez zbytečného stresu a finančního zatížení.

Prodloužená otevírací doba – jsme tu pro vás!

Chápeme, že denně řešíte řadu závazků a povinností. Proto jsme pro dobu trvání naší akce prodloužili otevírací hodiny, aby se vám snadněji podařilo najít čas na přezutí pneumatik. Jsme otevřeni od pondělí do pátku od 8:00 do 20:00 a v sobotu a neděle  od 8:00 do 15:00. Tímto způsobem se snažíme vyjít vstříc všem, kteří potřebují flexibilitu při plánování svých návštěv.

Příběh pana Nováka

Pan Novák byl vždy pečlivý řidič, který se o své auto staral s láskou. Každý rok v říjnu se připravoval na zimní sezónu. V loňském roce však váhal s výměnou pneumatik až do prvního sněhu a jeho auto skončilo uvízlé na zasněžené cestě. Poučil se z této zkušenosti a letos využil naši akci 10% slevy na přezutí. Díky naší prodloužené otevírací době se k nám dostal i po práci a byl ohromen naší rychlostí a profesionalitou. Pan Novák nyní ví, že v Bad Boys Car se o jeho auto postaráme s maximální péčí, a je připraven na nadcházející zimu bez obav.

Nejde jen o slevu – jde o investici do bezpečnosti

Přezutí pneumatik není jen technickým úkonem, je to akt péče a odpovědnosti. Správné pneumatiky mohou znamenat rozdíl mezi bezpečnou jízdou a nebezpečnou situací. Naše 10% sleva je investicí do bezpečnosti vás a vašich pasažérů. Ujistěte se, že máte správný typ pneumatik pro sezonu, správně nahuštěné a v perfektním stavu.